Sportief vergaderen in Overijssel

Dit vergaderarrangement is inclusief

  • Ontvangst met koffie en cake
  • Twee dagdelen vergaderen
  • Onbeperkt koffie, thee en water.
  • Vrij gebruik van audiovisuele middelen.
  • Lunch en een driegangen diner
  • Gebruik van onze vergaderzalen
  • Tijdens de vergaderbreak in ochtend EN middag samenwerkingsopdrachten.
Prijs vanaf € 63,85 p.p. minimaal aantal pesonen 10

Blijven overnachten?

Door de combinatiemogelijkheden van het hotel met het aangrenzende sportterrein staat ons hotel bekend als sporthotel. In totaal kunnen 48 personen overnachten in 24 tweepersoons kamers voorzien van wastafel. Per twee kamers deelt u een douche en toilet. Wilt u echter meer privacy voor uw groep dan kunt u tegen meerprijs uiteraard ook per persoon een kamer gebruiken.

Vraag naar de mogelijkheden!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2020.

Unieke vergaderlocatie!

De Wilgenweard is een unieke vergaderlocatie in het hart van Overijssel. Bij De Wilgenweard bieden wij u het totaalconcept rondom uw vergadering: professionele vergaderfaciliteiten met gastvriendelijke horeca, verfrissende activiteiten en een sportherberg!

Drie vergaderzalen

We beschikken over drie sfeervolle ‘natuurlijk’ ingerichte vergaderzalen voor groepen van 10 tot 110 personen, die van alle comfort en faciliteiten zijn voorzien. U kunt beschikken over vaste beamers, geluidsinstallatie, dvd speler en flipovers. Onze horeca is er op gericht in te spelen op al uw wensen. Op deze manier kunt u effectief vergaderen.

Vergaderen in combinatie met activiteiten ter verfrissing van de geest!

Om na enige uren vergaderen de geest weer te verhelderen raden we u aan enkele activiteiten in te plannen. Veel gekozen in combinatie met vergaderen zijn onze samenwerkingsopdrachten. De deelnemers gaan in groepjes van 7 tot 12 personen diverse opdrachten volbrengen, die een beroep doen op de creativiteit en samenspel van de teams. Het ontspant de geest en maakt het vergaderen effectiever. Ook voor een gerichte teambuilding hebben wij de complete kennis in huis.

Wilt u uw vergaderarrangement afsluiten met een feest? Ook dit is geen probleem. Kies voor één van de themafeesten of voor een feest op maat.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Voor een bedrijfsuitje, teamtraining, personeelsfeest, actief personeelsuitje en vergadering kunt u terecht op onze veelzijdige locatie in Nijverdal. Mede door ons uitgebreide aanbod van activiteiten, feesten en workshops is dit de perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje. Overnachten kan natuurlijk ook. Uiteraard kunt u zelf naar eigen inzicht een programma samenstellen samen met onze reserveringsmedewerkers. Wij maken voor u graag een programma op maat.

Locatie

• Een unieke en goed bereikbare locatie in het groene hart van Overijssel
• Een plek waar je allerlei soorten (sportieve) activiteiten kunt combineren met eten en drinken
• Een locatie met diverse zaalmogelijkheden en een bijzondere (sport)beleving waardoor vergaderen bijna vrije tijd lijkt
• Een feestlocatie waar je je vrienden, familie en collega's kunt laten overnachten
• Een sportherberg met alle faciliteiten voor een sportief trainingskamp op wandelafstand

Ligging

Je vindt ons in Nijverdal, middenin het groene hart van Overijssel. Onze accommodatie bevindt aan de rand van de bossen en heuvels van de Sallandse Heuvelrug; Een prachtig bosgebied dat zich uitstrekt van Ommen tot Holten. Een deel daarvan is uitgeroepen tot Nationaal Park. Direct achter ons loopt rivier de Regge, de kleinste rivier van Nederland, die ontspringt in Diepenheim en bij Ommen opgaat in de Vecht.

Groepen

Deze aanbieder biedt de ideale locatie voor een bedrijfsuitje. Water en bossen om de hoek en volop mogelijkheden voor sportieve en creatieve activiteiten. Met een rondvaartboot of liever kanoën, Expeditie Robinson of de escaperoom? Kies uit activiteiten en workshops die geschikt zijn voor jong en oud. Spellen die leuk zijn om te doen, maar ook om naar te kijken. Bovendien is het activiteitenterrein overzichtelijk, zodat je de rest van de collega's niet uit het oog verliest.