Historisch vergaderen in de binnenstad Leeuwarden - 8-uurs vergaderarrangement

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Huur vergaderzaal 8 uur
  • 1x Een goed verzorgde lunch
  • Koffie/thee en water gedurende de bijeenkomst
  • Parkeergarage in de buurt (eventuele kosten)

Prijs: vanaf € 99,50 p.p. op basis van de postkamer.
Vanaf minimaal 10 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in de binnenstad van Leeuwarden is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Zakelijke bijeenkomst in de binnenstad van Leeuwarden

Een historisch pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Geen standaard ruimtes met een beamer, flip-over en kannen koffie. De publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor uw bijeenkomst.

Historische vergaderkamers

De Postkamer: Een intieme en unieke vergaderkamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven.

De Plugzaal: Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger wel 30 dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden en omstreken regelden.

Blijf ook overnachten

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Geen 1 kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in 2 monumentale panden zijn gerealiseerd.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • lift
 • Airconditioning
 • Babybedjes
 • Huisdieren niet toegestaan

Onze partner

Hotel en Grand Cafe Leeuwarden

Deze locatie is te vinden in de binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan één van de mooiste straten van de hoofdstad van Fryslân, staat deze vergaderlocatie. Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden. De publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor een (meerdaagse) bijeenkomst!

De publieke en prive ruimtes

Bodekamer: Een historische ruimte, aan de voorzijde van het hotel, met uitzicht op het Provincie Huis. Op de vloer ligt een antieke parketvloer, de kamer heeft een ornamenten plafond, prachtige moderne lampen en een sfeervolle openhaard.

Tuinkamer: De Tuinkamer heeft een open karakter en grenst aan de stadstuin.


Postkamer: Een intieme en unieke vergader kamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven.


Plugzaal: Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger wel 30 dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden en omstreken regelden.

Het Grand Café

Het oude Postkantoor van Leeuwarden, de plek waar, los van het interieur en het historische karakter, de kwaliteit van het eten en drinken het allerbelangrijkste is. U komt hier om goed te eten en niet om te dineren. Als in een klassieke Franse brasserie serveren wij de gerechten op grote plateaus. Royaal, maar wel op één bord.


In het Grand Café wordt vanuit de open keuken de hele dag heerlijke gerechten bereid. Van een Fries wentelteefje bij het ontbijt, een Caesar salade tijdens de lunch tot een (h)eerlijke biefstuk of verse oesters tijdens het diner. 

Wat te doen in Leeuwarden

Miniature people route: Wat begon als een kunstzinnige uiting, is onderdeel geworden van de leukste route om te wandelen de Miniature People Route.
Friese food tour: Met de Friese Food Tour gaat uzelf op ontdekkingsreis en word u meegenomen naar de lekkerste en leukste verborgen adresjes.
City bikes: Leeuwarden en omgeving is prachtig om met de city bikes te ontdekken.