4-uur vergaderen in Bloemendaal aan Zee - Inspirerend vergaderen aan het strand

Bij het 4 uur vergaderen in Bloemendaal aan Zee is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee, mineraalwater, handfruit en een huisgemaakte brownie
  • Onbeperkt koffie, thee, tafelwater en fruitwater
  • Zaalhuur gedurende 4 uur

Prijs: € 19,50 p.p. op basis van 5 personen

Het 4-uurs vergaderarrangement kunt u uitbreiden met:

  • Lunch
  • Warme middagsnacks
  • Diner à la carte
  • 3-gangen menu
  • Bittergarnatuur
  • Borrel
  • Strandactiviteit
  • WI-FI, flipover en tv-scherm

De prijs van het 4 uur vergaeren in  Bloemendaal aan Zee arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Korte vergadering in Bloemendaal aan Zee

Aan het strand van Bloemendaal aan Zee kunt u uitstekend een halve dag vergaderen. Vanuit de vergaderzaal heeft u een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Maar het allerbelangrijkste is dat een vergadering productief is. U kunt het uiterste van uw zakenrelaties of collega's vragen, omdat u volledig ontzorgd wordt.

Vergaderen aan het strand

De beachclub beschikt over de mogelijkheid om vergaderruimtes in te richten. Wilt u 'open-minded' vergaderen of 'out of the box' brainstormen? Laat het ons weten en wij richten onze locatie in aan de hand van uw wensen.

Een voorafgaande of aansluitende lunch behoort vanzelfsprekend tot de vele mogelijkheden. 

De beachclub beschikt over bijna alle apparatuur die in uw meeting of vergadering van pas kan komen. Heeft u echter specifieke wensen, dan helpen wij u natuurlijk graag. 

Ruim opgezette locatie

  Een ruim opgezette locatie is de beachclub. Ook met een klein gezelschap bent u van harte welkom. Er worden bedrijfsevents georganiseerd voor 10 tot 2.500 personen. In de sfeervolle accommodatie is veel mogelijk van groots tot intiem. Van feestelijk tot actief/sportief. 

  De mogelijkheden van onze events zijn eindeloos. Een aantal voorbeelden: walking dinners, speedboot varen en kitesurfen. Bovendien kunnen allerlei soorten artiesten worden geregeld, cocktail workshops worden verzorgd of andere specifieke wensen in vervulling laten gaan. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Stijlvolle beachclub in Bloemendaal aan Zee

De beachclub is de ideale locatie voor ontspanning tussen maart en september. Geniet van een heerlijke lunch, diner of kom gezellig borrelen. Gedurende 7 dagen per week biedt de stijlvolle ambiance waar met passie en toewijding wordt gewerkt aan uw wensen. De mogelijkheden zijn veelzijdig en onbeperkt bij de beachclub. 


Heeft u iets bijzonders te vieren of specifieke wensen en ziet u het strand van Bloemdaal aan Zee als de ultieme locatie? Het enthousiaste team staat voor u klaar. De beachclub is ook zeer geschikt voor bedrijfsevents in de breedste zin van het woord. 

Eindeloze mogelijkheden

Bij de beachclub kunt u ook als particulier terecht. Een intiemer gezelschap kan ten alle tijden plaatsnemen. De mogelijkheden zijn veelzijdig. Ongeacht het aantal personen kunt u kiezen voor een sportieve, recreatieve of feestelijke invulling van uw dag. 


Uiteraard kan er ook gecombineerd worden. Hierbij kunt u denken aan een sportieve middag met bijvoorbeeld kajakken of speedboot racen met aansluitend een heerlijk diner in het restaurant. Of combineer een strandwandeling met een gezellige high tea of high wine. Zoals u kunt zien zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bedrijfsevent naar wens en op maat

Een ruim opgezette locatie is de beachclub. Ook met een klein gezelschap bent u van harte welkom. Er worden bedrijfsevents georganiseerd voor 10 tot 2.500 personen. In de sfeervolle accommodatie is veel mogelijk van groots tot intiem. Van feestelijk tot actief/sportief. 


De mogelijkheden van de beachclub zijn eindeloos. Een aantal voorbeelden: walking dinners, speedboot varen en kitesurfen. Bovendien kunnen allerlei soorten artiesten worden geregeld, cocktail workshops worden verzorgd of andere specifieke wensen in vervulling laten gaan. 


De beachclub is creatief in het verzinnen van een pakket op maat voor werkelijk ieder evenement. De beachclub organiseert en u geniet!

Inspirerende vergaderlocatie aan het strand

De beachclub beschikt over de mogelijkheid om vergaderruimtes in te richten. Wilt u 'open-minded' vergaderen of 'out of the box' brainstormen?


Dan is het uitzicht op zee bij de beachclub een motiverende en vooral inspirerende ervaring. Wij leggen uw personeel graag in de watten zodat u het uiterste van hen kunt vragen. Een voorafgaande of aansluitende lunch behoort vanzelfsprekend tot de vele mogelijkheden. 


De beachclub beschikt over bijna alle apparatuur die in uw meeting of vergadering van pas kan komen. Heeft u echter specifieke wensen, dan helpen wij u natuurlijk graag.